El Blog
17.Sep.2015
Park(ing) Day al Passeig de Vic
Una vegada més, demà 18 de Setembre Tortadès participarem al Park(ing) Day. La plaça d'aparcament que enjardinarem serà la situada a la Rambla del Carme número 37 de Vic, a la cantonada entre el Passeig i el carrer Manlleu. Hi serem de 9 del matí a 7 de la tarda.

El Parkingday és una iniciativa verda mundial que consisteix en transformar, per un dia, una plaça d'aparcament al carrer en un espai verd. Amb origen l'any 2005 a San Francisco (USA), cada any mobilitza a artistes, paisatgistes, professionals i aficionats del món de la jardineria i l'ecologia que, per un dia, el mateix a tot arreu, converteixen una plaça de parking al carrer en un jardí o espai verd per conscienciar a tothom sobre els beneficis del verd a les ciutats.

Us hi esperem!
 
23.Sep.2014
Gran èxit del Park(ing) Day
Des de Tortadès vam participar a l'últim Park(ing) Day enjardinant una plaça d'aparcament de la ciutat de Vic, el nostre Mehari verd no va passar desapercebut als centenars de vianants que s'alegraven de poder gaudir d'un jardinet al mig del Passeig.

La iniciativa, que va ser inaugurada pels regidors Anna Erra i Toni Serrat, va ser un èxit i se n'han fet ressò tots els principals mitjans de comunicació de la Comarca. Hem contribuit amb el nostre granet de sorra a conscienciar de la importància de les zones verdes i la sostenibilitat als espais urbans.
 
18.Sep.2014
Park(ing) Day al Passeig de Vic
Demà 19 de Setembre Tortadès participarem al Park(ing) Day. La plaça d'aparcament que enjardinarem serà la situada a la Rambla del Carme número 37 de Vic, a la cantonada entre el Passeig i el carrer Manlleu.

Us hi esperem!
 
05.Sep.2014
Tortadès participarà al Park(ing) Day 2014
El Parkingday és una iniciativa verda mundial que consisteix en transformar, per un dia, una plaça d'aparcament al carrer en un espai verd. Amb origen l'any 2005 a San Francisco (USA), cada any mobilitza a artistes, paisatgistes, professionals i aficionats del món de la jardineria i l'ecologia que, per un dia, el mateix a tot arreu, converteixen una plaça de parking al carrer en un jardí o espai verd per conscienciar a tothom sobre els beneficis del verd a les ciutats. L'any 2011 ja es varen fer quasi 1.000 intervencions a 162 ciutats de trenta-cinc pa'sos de tots els continents.

Aquest any la convocatòria és per al dia 19 de setembre.

TORTADÈS GARDEN CENTER s'incorpora a aquesta iniciativa a Vic, i farà una intervenció en una plaça d'aparcament del centre de la ciutat. Properament us informarem de la ubicació exacta.
 
20.Aug.2014
Plantes de Tortadès a Vicantic
Garden Tortadès col·labora amb Vicantic, la fira d'antiquaris que se celebra cada mes d'agost a Vic. Tortadès ha participat en la decoració de l'espai que ocupa Vicantic al recinte firal del Sucre, subministrant les plantes que donen la benvinguda a tots els visitants.