El Blog
18.Mar.2017
Taller sobre l'hort ecològic
El dia 18 de març ha tingut lloc al Garden Tortadès un taller sobre l'hort ecològic, a càrrec d'Ester Casanovas, directora del programa de ràdio "Pagesos de ciutat" i autora del llibre amb el mateix títol. Ester Casanovas, que té un blog sobre aquest tema, picaronablog.com, ha impartit una interessant conferència plena de consells sobre com cuidar l'hort de forma ecològica, responent a totes les preguntes i consultes que els assistents al taller, més de seixanta persones, li han volgut formular. El taller ha estat patrocinat per la marca Neudorff prove'dora d'una àmplia gama de productes ecològics que podeu trobar a Tortadès.
 
15.Feb.2016
Taller de bonsais
El dia 13 de febrer va tenir lloc al nostre garden un interessant Taller de bonsais a càrrec de l'Oscar Figueras, de l'empresa Mistral Bonsai. A més d'unes interessants explicacions sobre tot allò que cal saber per cuidar els nostres bonsais, els participants ho varen practicar podant un bonsai que varem posar a la seva disposició.
Si voleu tenir informació sobre propers cursos o tallers deixeu-nos al garden la vostra adreça de correu electrònic.
 
07.Mar.2015
Taller de fruiters
El dia 7 de març ha tingut lloc a Tortadès el Taller de fruiters a càrrec d'Andreu Vila Pascual, professor de l'Escola Superior d'Agricultura de la Universitat Politècnica de Catalunya. El professor Vila, especialista en fruticultura ecològica, ha impartit una interessantíssima xerrada sobre els fruiters, com plantar-los, com regar-los i fertilitzar-los i com podar-los, contestant totes les consultes que li han adreçat els més de seixanta assistents a la sessió. La jornada ha estat patrocinada per Massó Garden, prove'dor de productes ecològics per la jardineria, que ha obsequiat amb una ampolla d'Humus líquid a tots els assistents.
Si us interessa rebre informació sobre propers Tallers faciliteu-nos el vostre e-mail a través d'aquesta pàgina web o directament al Garden Tortadès.
 
26.Feb.2015
Taller de Fruiters
Tortadès et convida a assistir al Taller de fruiters que tindrà lloc el proper dissabte 7 de Març de 11:00 a 12:30 al Garden.

El taller correrà a càrrec d'Andreu Vila, Professor d'agricultura de l'Universitat de Barcelona, que ens explicarà tot el que cal saber per tenir cura dels nostres arbres fruiters: nutrició, plagues, malalties, poda, etc.

Els taller és gratu't i tots els assistents s'enduran un obsequi cortesia de Massó Garden.

Perquè tot surti bé necessitem que ens confirmis la teva assistència. Pots trucar-nos per telèfon al 93 889 08 24 o enviar-nos un correu a info@gardentortades.com.

Pots convidar a tants amics com vulguis!